Vores anbefaling – Samsung MS23F302EAW

Samsung MS23F302EAW

7.4

Design

9.0/10

Funktionalitet

5.0/10

Effekt (watt)

7.5/10

Rummelighed

6.0/10

Rengøring

9.5/10

Fordele

  • Nem at rengøre
  • Dækker det basale behov
  • Flot design
  • Top kvalitet

Ulemper

  • Ingen drejetallerken
  • Ikke mange funktioner til prisen
ButikPris
Whiteaway899 kr.Køb nu
Wupti781 kr.Køb nu

Samsung MS23F302EAW – flot mikroovn af høj kvalitet

Denne mikroovn fra Samsung eSamsung MS23F302EAW mikroovnr månedens anbefaling for april. Det er den ikke, fordi den besidder egenskaber, der er ud over det sædvanlige – tværtimod. Denne mikrobølgeovn har hverken varmluft eller grill, men dens mikrobølgefunktion er af højeste kvalitet. Den kan varme mad på 7 niveauer, har LED display og så er den endvidere udstyret med defrostfunktion.

Det er en ovn, der vil være perfekt til husholdningen, der udelukkende bruger mikroovnen til at varme mad i. Den har en fin rummelighed på 23 liter, hvilket kombineret med dens keramiske overflader, der er nemme at gøre rent, gør det til en ovn, vi varmt kan anbefale. Derudover er Samsung MS23F302EAW en flot mikrobølgeovn, hvilket er noget man sjældent ser i denne prisklasse, hvis også man vil have høj kvalitetfor pengene. Mikroovnen har en effekt på 800 watt, hvilket er rigeligt til at varme mad til familier på op til 4 personer. Er man på udkig efter en mikroovn, der kan det den skal kunne og som er nem at gøre ren, er dette produktet, man bør investere i.

Samsung MS23F302EAW specifikationer

Ovnrum: 23 liter
Drejetallerken: Nej
Nem at rengøre: Ja
Effekt (watt): 800
Funktioner: Defrost og mikrobølgefunktion.

Fordele

Investerer du i Samsung MS23F302EAW, får du en mikroovn, der for langt de fleste vil dække det behov de har, når de køber en mikroovn. Dens 800 watt er rigeligt til at opvarme mad i et ovnrum på 23 liter, hvilket sammen med defrostfunktionen gør den ideel til at dække det basale behov. Den har fået rigtig gode anmeldelser af de kunder, der har købt den. Dette skyldes at det er en mikrobølgeovn, der har et rigtig flot design og keramiske overflader, der er nemme at rengøre.

Ulemper

En mikroovn i dette prisleje bør være udstyret med en drejetallerken, hvilket er det eneste man skal være opmærksom på, hvis man overvejer at investere i denne mikrobølgeovn, da maden således vil blive opvarmet mere ensartet. Har man behov for en ovn, der kan byde på lidt mere end blot mikrobølgefunktion af topkvalitet, skal man kigge efter en anden model, da dette produkt kun besidder de mest grundlæggende funktioner, hvilket vil være nok for langt de fleste husstande.

Kundernes mening om Samsung MS23F302EAW

Da denne mikroovn er et forholdsvist nyt produkt på markedet, er der endnu ikke særlig meget feedback tilgængeligt om kundernes syn på produktet. De få anmeldelser, der kan findes på nettet, er dog alle særdeles positive, hvilket tyder på at man trygt kan investere i produktet. Flere anmeldelser anbefaler Samsung MS23F302EAW til ældre mennesker, da den har et stort display og er nem og simpel at bruge, hvilket følgende 5-stjernede anmeldelse fint illustrerer: “Vi købte den til en ældre dame. Den er utrolig simpel at bruge”.

Alt i alt en mikroovn der, ud fra specifikationerne, er af rigtig god kvalitet, hvis ikke man har behov for en kombiovn, med både grill og varmluft. Kunderne anbefaler den varmt, hvilket sammen med dens flotte design gør den til vores anbefaling i april måned.

Skriv en kommentar