Vores anbefaling – Caso HCMG25

Caso HCMG25

9.3

Design

8.0/10

Funktionalitet

10.0/10

Effekt (watt)

9.7/10

Rummelighed

9.5/10

Rengøring

9.5/10

Fordele

  • Funktionel
  • Nem at gøre ren
  • Overskueligt design

Ulemper

  • Pris

Opdateret 15 september, 2021 af Margrethe Schmidt

Caso HCMG25 – En gennemført funktionel mikroovn

Når man taler om funktionelle mikrobølgeovne, så kommer man ikke uden om Casos model HCMG25. Derfor går maj måneds anbefaling til netop den mikroovn. HCMG25 er en mikroovn, der i høj grad lever op til vor
es specifikationer til en mikroovn. Caso har i med denne ovn skabt en mikroovn, som alle vil have glæde af. Er man villig til at betale for en sådan mikroovn, så får du også kvalitet og funktionalitet ud over det sædvanlige. Caso HCMG25 befinder sig i det vi klassificere som den højeste prisklasse for mikroovne.

Specifikationer for Caso HCMG25

Ovnrum: 25 liter
Drejetallerken: Ja
Effekt: 900 Watt
Funktioner: Grill, mikrobølge og varmluft

Fordele

Med denne ovn får du en lang række fordele i dens ovnens funktioner. I denne ovn får man ikke kun en mikrobølgeovn, men en ovn, der lang hen af vejen kan bruges som alternativ til den almindelige ovn. Dens grillfunktion med 110 watt giver dig muligheden for at kunne grille uanset vejr og mikroovnens varmluft gør at den almindelige ovn næsten kan tilsidesættes.
Ovnens design går ikke ubemærket hen. I HCMG25 får du en stilren mikrobølgeovn, der ikke skiller sig ud. Designet er let og overskueligt, da hver funktion har sin egen knap placeret i højre side af mikroovnen.  Noget tyder altså på at skaberne bag denne mikroovn har haft fokus på funktionaliteten i ovnen – hvilket også er lykkedes for dem.

Ulemper

Grundet ovnens mange funktioner, så er der ikke mange ulemper, der kan nævnes. Man kan argumentere for at prisen ligger i den høje ende af skalaen, men det er med mikroovne som det er med så mange andre ting, hvis man vil have kvalitetet, så må man også betale for det.

Kunderne siger:

HCMG25 er en model, der er meget vellidt i blandt kunder og forbrugere. Om denne Caso siger kunderne således “Jeg købte en til mig selv sidste år, og endnu en til min mors fødselsdag. Den funger bare. Perfekt, hvis man bare lige skal varme lidt brød til morgenmaden”, “Vi søgte en mikrobølgeovn “uden knapper” – dette af rengøringsmæssige årsager ! Og vi fandt denne lækre/smukke og funktionelle mikrobølgeovn som også kan bage og meget mere ! Vi gav den ikke 5 stjerner fordi der ikke var en instruktionsbog på dansk!” og “købte en microovn for ca 6 måneder siden. Den er så dejlig nem at betjene og så har den et rigtig flot design.
Alt i alt kan det altså konkluderes, at du med denne ovn får en rigtig god og funktionel mikroovn, der tilsyneladende lever op til kundernes forventninger.

Skriv en kommentar