Vores anbefaling – Knau OGF23ENID0TS2

Knau OGF23ENID0TS2

7.6

Design

7.0/10

Funktionalitet

8.0/10

Effekt (watt)

6.5/10

Rummelighed

8.0/10

Rengøring

8.5/10

Fordele

  • Gode anmeldelser
  • Fin valuta for pengene

Ulemper

  • Lav effekt (watt) på grillfunktionen

Opdateret 13 september, 2018 af Margrethe Schmidt

Knau OGF23ENID0TS2 – God kvalitet til prisen

Denne måneds anbefaling er til dig, der ønsker en mikroovn af god kvaKnau OGF23ENID0TS2 mikroovnlitet og som er parat til at betale en lille smule ekstra for den, uden det skal være alt for dyrt. Knau OGF23ENID0TS2 har en fin rummelighed og en effekt (watt), der giver en god grill- og mikrobølgeeffekt, hvilket er ideelt, hvis man vil have et godt produkt, der dækker det basale behov og lidt til. Derudover har denne mikroovn, modsat mange andre, et stort display, der gør det nemt at betjene ovnen og finde rundt i de forskellige funktioner. Produktet er i det vi her på siden betegner som den midterste priskategori og vi anbefaler, at du ikke betaler mere end 1.200 kr. for ovnen.

 

Køb til den bedste pris → klik her

 

Specifikationer for Knau OGF23ENID0TS2

– Ovnrum: 23 liter.

– Drejetallerken: Ja.

– Effekt (Watt): 800 watt mikrobølgeeffekt og 1000 watt grilleffekt.

– Funktioner: Grill og varmluft.

Fordele

Hvis du investerer i denne mikrobølgeovn, gør det for det første et godt køb. Dette skyldes produktets store display, brugervenlighed og gode funktioner. Derudover er den teknologisk så langt fremme, at man, ligesom med en almindelig ovn, kan kombinere varmluft og grill, så man får en ideel tilberedning. Dette er en stor fordel, hvis man bruger ovnen som alternativ til en almindelig ovn, da man eksempelvis kan få en god og sprød kylling ved at kombinere de to funktioner.

Ulemper

I denne prisklasse får man sjældent en mikrobølgeovn i et lækkert design, hvilket man også kan påpege i dette tilfælde. Hvis man gør, er det desværre som oftest fordi, at der er sparet på funktionaliteten i produktet, hvilket er en god tommelfingerregel at have, når man køber i denne prisklasse. Vi har dog set en del ovne, der er betydeligt mindre pæne end denne, så det bør ikke holde dig fra at investere i produktet. Derudover anbefaler vi som oftest, at man holder sig fra en grilleffekt (watt) på under 1100. I Dette tilfælde er det dog anderledes, da teknologien, der ligger i ovnen, er funderet i et ønske om, at kunne kombinere mikrobølger og grill. Dette er ensbetydende med at grill-effekten ikke behøver være så stor som ellers, da funktionen er god som et supplement og ikke som en selvstændig tilberedningsfunktion. Dette har dog også den ulempe, at man, på trods af det der står i produktspecifikationerne, ikke får et produkt med en isoleret grilleffekt af højeste kvalitet.

Kunderne siger

Knau OGF23ENID0TS2 er ikke det nyeste produkt i rækken, men vi har ikke turde anbefale det før nu, da vi ønskede at få noget feedback på produktet inden da, grundet den ikke helt optimale grilleffekt (watt). Det havde vi ikke behøvet. De seneste måneder er der kommer en række rigtig gode anmeldelser fra tilfredse kunder i hele Skandinavien, der blandt andet skriver: “Jeg er rigtig glad for mit køb. Den er nem at have med at gøre og man har følelsen af at det er kvalitet”. Der er ikke en eneste anmeldelse, der nævner grilleffekten som værende et problem, hvilket gør, at vi uden yderligere overvejelser har gjort dette produkt til månedens anbefaling for juni.

Skriv en kommentar