GUIDE: få den bedste mikrobølgeovn på markedet

GUIDE og STOR test få den bedste mikrobølgeovn på markedetKan du heller ikke lige overskue, at skulle gennemsøge at utal af hjemmesider for at finde den mikrobølgeovn, der gider dig den højeste value for money?

Så er du ikke den eneste. Der er et utal af online forhandlere og langt størstedelen af produktbeskrivelserne lover guld og grønne skove, når de skal beskriver det ene vidunder af en mikrobølgeovn efter den anden. Det kan være svært at filtrere de dårlige mikrobølgeovne fra de gode, især fordi man jo ikke køber sådan en særlig ofte.

Af samme årsag har vi gennemsøgt nettet for de bedste mikrobølgeovne og vi giver dig her vores bud på de bedste ovne i forskellige prisklasser.

Herunder finder du oversigten over de bedste priser på mikroovne hos 5 populære forhandlere:

ButikRatingPris
Elgiganten10/10Se pris
Coop10/10Se pris
Kitchentime7/10Se pris

Mikrobølgeovn i prisklassen 0-700 kr.

Her finder man de billigste mikrobølgeovne på markedet. Nogle af dem har et meget lille ovnrum, andre er af tvivlsom kvalitet og nogle har en effekt (watt) der ikke vil være tilstrækkelig for den gængse husholdning. Vi har fundet to ovne, hvor man faktisk får en fin kvalitet til en lav pris.

Sharp R-200WW

Denne mikrobølgeovn fra Sharp har et ovnrum på 20 liter og en god effekt på 800 watt med forskellige genkendelsesprogrammer, hvilket giver bedre kvalitet af maden. Bruger du kun din mikrobølgeovn til opvarmning af mad, er dette det ideelle produkt. Masser af gode anmeldelser fra kunderne gør den til at rigtig godt køb til prisen. 

Samsung ME71M/XEE

Denne mikrobølgeovn fra Samsung har ikke særlig mange funktioner, men til gengæld er den af rigtig god kvalitet. Den har keramisk emalje, der er anerkendt som det nemmeste at gøre rent. Derudover har den en eminent varmefordeling, da mikrobølgerne kommer fra tre og ikke en åbning. Den har en god ydeevne og kan med sikkerhed tilfredsstille behovet i de mindre hjem. 

Mikrobølgeovn i prisklassen 701-1.400 kr.

I denne prisklasse skal man være særdeles varsom, når man træffer sit valg. Der findes masser af produkter med både varmfluft, grill og andre funktioner. Forhandlerne lover guld og grønne skove, men pas på! - mange af ekstrafunktionerne er discountmateriale, der ikke fungerer særlig godt.

Scandomestic MC25SS mikro

Denne mikrobølgeovn fra Scandomestic er rigtig god til prisen. Den har en fin effekt (watt) på både grill og varmluft, drejetallerken, elektronisk display og rigtig gode anmeldelser. Her får du virkelig noget for dine penge og er du på udkig efter en ovn, der kan en hel del, men ikke har lyst til at betale en formue for den, så er det denne her du skal vælge.

Scandomestic MIG 26 SS

Denne mikroovn fra Scandomestic har ovnrum på 23 liter, hvilket er mere end de 20 liter, som mange af ovnene i denne prisklasse er udstyret med. Derudover har den en god effekt på 800 watt , grill-funktion, børnesikring, elektronisk display og vigtigst af alt - rigtig gode anmeldelser fra dem der har brugt den. Value for money er i top!

Mikrobølgeovn i prisklassen +1.400 kr.

Alle mikrobølgeovne i denne kategori er af høj kvalitet og kan mere end de fleste. Udfordringen er her ikke at betale ekstra for en ovn, der "kun" kan det samme som de bedste i prisklassen under. Derfor har vi fundet to mikrobølgeovne, der har en kvalitet, der i høj grad retfærdiggør den høje pris.

Caso MCG30 Chef

Denne mikrobølgeovn fra Caso har et flot design, der passer i det stilrene hjem og en stor rummelighed på 30 liter. Den kan det hele og har en effekt (watt), der understøtter de mange funktioner - og så er den tilmed nem at gøre ren. Kort sagt; den ideelle mikrobølgeovn for dig, der har penge og behov for et skarpt design og en fantastisk funktionalitet.

Adelberg HCF30ENID0TP1

Mikrobølgeovnen fra Adelberg er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter en mikrobølgeovn, der kan det hele. Den har en ydeevne, der minder om en ovns, den har en god rummelighed på 30 liter og flere funktioner end du kan nå at bruge. Det er en flot model, der har fået rigtig gode anmeldelser fra køberne. Kort sagt, en luksus kombi-ovn.