Mikroovn på afbetaling

Opdateret 25 juli, 2023 af Margrethe Schmidt

Vil du gerne kunne varme en rest mad op hurtigt og effektivt? Eller vil du gerne have en ovn, som du hurtigt og nemt kan lave enkle færdigretter og lignende med? En mikroovn er ret praktisk at have i et køkken, da den er nem at tø og opvarme madvarer med. Det gør det nemt at tilberede rester eller nemme retter, når det skal gå hurtigt i en travl hverdag.

Men hvis mikroovnen gerne skal holde i flere år frem uden at blive mærkbart dårligere gennem tiden, er det nødvendigt at investere i en i god kvalitet. Det er tit sådan med kvalitet, at det koster, hvilket ikke nødvendigvis er noget, kontoen jubler over.

Hvis du gerne vil have en mikroovn, eller skifte den gamle ud med en ny, er det muligt at få den, selvom kontoen ikke jubler. For mange både fysiske og online butikker tilbyder i dag deres kunder at købe mikroovn på afbetaling.

Hvorfor købe mikroovn på afbetaling? 

Med en mikroovn har det aldrig været mere nemt eller bekvemt at varme retter eller snacks op. De effektive mikrobølger varmer på få minutter færdigretter, supper, varme drikke og andet op, så det er klar til at spise. Det er rart i en hverdag, hvor der ikke er så meget tid til at stå og lave mad, eller hvor lysten bare ikke er der.

Derfor giver det rigtig god mening at investere i en mikroovn, hvis ikke du har allerede har en, eller den gamle er stået af. Det kan nemt spare dig for flere timer i køkkenet på tidspunkter, hvor det virkelig er tiltrængt. Og hvilken bedre grund er der til at købe en mikroovn, selvom det er på afbetaling?

Hvilke shops tilbyder mikroovn på afbetaling? 

Er du sikker på, at du gerne vil købe en mikroovn på afbetaling? Og at afbetaling er den rette løsning? Så er der heldigvis en række online butikker, som tilbyder deres kunder gode mikroovne i høj kvalitet på afbetaling.

Blandt butikkerne er:

  • LEASY
  • Wupti
  • WhiteAway

LEASY: Mikroovn 

Køb hos LEASY »

Det er ikke kun Peter og Sjanne, der køber mikroovne og andre ting på afbetaling hos LEASY. Det er der også mange andre danskere, der gør. Det er derfor en af de online butikker, der tilbyder gode muligheder for mikroovn på afbetaling. Du kan nemlig både betale et fast beløb hver måned i 12 måneder uden renter og betale et fast beløb hver måned i mere end 12 måneder for et lavere fast beløb. Du kan endda også låne til afbetalingen, hvis du har brug for det.

Elgiganten: Mikroovn 

Elgiganten tilbyder også mange gode mikroovne og muligheder for afbetaling. Hos Wupti kan du afbetale på tre måder, hvilket er over faktura med 14 dages betalingstid, køb nu og betal senere, hvor du kan vente i op til 9 måneder med at betale samt rentefri finansiering, hvor du kan låne helt op til 20.000 kroner med 20 måneders afdrag for 0 kroner i rente.

Mulighederne for at købe en mikroovn på afbetaling hos Elgiganten er derfor mange.

WhiteAway: Mikroovn 

WhiteAway er også en af de online butikker, der har et stort og prisvenligt udvalg af mikroovne på afbetaling. Afbetalingen foregår hos dem gennem ViaBill, hvor du køber nu og betaler senere. Du kan faktisk selv bestemme løbetiden mod det krav, at du som minimum skal betale en tiendedel af beløbet hver måned.

Brug færre timer i køkkenet med afbetaling 

Som du kan se, er der mange muligheder for at få en god mikroovn på afbetaling, uden det ruinerer din økonomi. Du kan derfor med få klik ende med at spare dig selv for mange timer i køkkenet uden at se røde tal på kontoen. Hvilken løsning der er bedst, er op til dig.

Skriv en kommentar