Vores anbefaling – Samsung MS23F302EAS/EE

Vores anbefaling – Samsung MS23F302EAS/EE

Samsung MS23F302EAS/EE – Stilren og enkel

OBS! Vi har tidligere anbefalet en lignende model, dog i en anden farve. Vi synes dog at Samsung MS23F302EAS/EE skal have endnu en anbefaling, da samspillet mellem farve, materiale og funktionalitet har udløst endnu flere tilfredsekunder. Denne model får mange varme ord med på vejen og det er derfor vigtigt for os at gøre opmærksom på denne model med en anderledes farve er tidligere anbefalet.

Det danske vejr har i juli måned har ikke været nogen stor succes, så måske det har givet anledning til at bruge din mikroovn ekstra meget, når der skulle laves havregrød til morgenmad. Eller måske står du i den situation, at du endnu ikke har fået anskaffet dig den helt rigtige mikroovn endnu. Er du alene eller har du en mindre familie, der går op i stil og design, så har vi her løsningen til dig.

Modellen MS23F302EAS/EE fra Samsung minder meget om en mikroovn vi tidligere har anbefalet, nemlig MS23F302EAW. Samsung i denne model videreført det flotte stilrene design med en lidt mørkere facade, som det også kan ses på billedet. Samsung MS23F302EAS/EE leverer 800 Watt med en rummelighed på 23 liter, så er du på udkig efter en mindre mikroovn med en høj ydeevne, så kunne dette være et godt bud. Mikroovnen har en keramisk overflade indvendig, hvilket gør den nem at rengøre. LED Displayet gør de 7 funktioner let at anvende. Foruden de 7 funktioner besidder MS23F302EAS/EE også optøningsfunktion. Det er ikke en hemmelighed, at der findes mikroovne på markedet med flere funktioner, men denne mikroovn, lever op til kundernes forventninger og bliver ratet i den høje ende, når man læser på de forskellige test- og anmeldelses sider.

Køb til den bedste pris → klik her

Specifikationer:

Ovnrum: 23 liter
Mikrobølgeeffekt: 800 W
Funktioner: Optøning
Display: LED
Keramisk overflade

Fordele:

Samsung MS23F302EAS/EE holder, hvad deklarationen lover. En stilren mikroovn med en høj ydeevne, der både er let at rengøre og anvende. Det stilrene design passer ind i næsten alle moderne køkkener og man kan ikke sætte en finger på funktionaliteten i denne mikroovn.

Ulemper:

Man kan godt savne nogle flere funktioner, som f.eks. grill-funktionen, der ville være meget anvendelig i denne måned, da det danske sommervejr ikke har budt på udendørsgrill hverdag. Derudover er prisen også altid en faktor, der er til diskussion. Denne mikroovn ligger i den høje ende, men man får samtidig, hvad man betaler for.

Kunderne siger:

Anmelderne og kunderne er vilde med denne mikroovn hovedsagligt grundet brugervenligheden og designet. De 7 funktioner bliver rost, da de er nemme at indstille og ikke mindst anvende. Derfor går kommentater som ”stilrent design”, ”let at anvende” og ”den lever fuldt op til mine forventninger” igen. Kunderne rater Samsung MS23F302EAS/EE i den høje ende, når der bliver uddelt point.

Kort sagt: Mangler du en mikroovn uden alt for mange funktioner, men som er nem at anvende og har et stilrent design, så vil Samsung MS23F302EAS/EE ikke skuffe dig.

Samsung MS23F302EAS/EE

7.4

Design

9.0/10

Funktionalitet

5.0/10

Effekt (watt)

7.5/10

Rummelighed

6.0/10

Rengøring

9.5/10

Fordele

  • Nem at rengøre
  • Dækker det basale behov
  • Flot design
  • Top kvalitet

Ulemper

  • Ikke mange funktioner til prisen

Similar Posts
Vores anbefaling – Januartilbud
Januar betyder mikrobølgeovne på tilbud December måned lakker mod ende og julepanikken har så småt lagt sig. Januar måned er...
Vores anbefaling – Julerabat
Jingle bells… Jingle bells…December er over os og julehumøret har ramt siden. Vi vil derfor gerne dele et par rabatkoder,...
Vores anbefaling – nye rabatkoder – BLACK FRIDAY!
Rabatkoder til mikroovne Vi prøver hver måned at skrive om og overskueliggøre markedet for mikrobølgeovne, fordi der er så mange...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website