Vores anbefaling – Gorenje MI 281 W

Gorenje MI2818W

7.6

Design

4.0/10

Funktionalitet

9.5/10

Effekt (watt)

6.5/10

Rummelighed

9.0/10

Rengøring

9.0/10

Fordele

  • Kombi-ovn
  • Høj Kvalitet

Ulemper

  • Udseende
  • Tager lidt tid at lære at bruge alle funktionerne
  • Lav effekt (watt) på varmluft

Opdateret 13 september, 2018 af Margrethe Schmidt

Gorenje MI 281 W en funktionel mikroovn

Månedens anbefaling i marts er af mærket Gorenje. Gorenje har produceret denne luksusovn, der kan det hele. Modelnavnet på denne ovn er Gorenje MI 281 W. Denne mikroovn er udstyret med et hav af funktioner. Ovnen har faktisk helt op til ti effekttrin og fem færdigprogrammer. Blandt ovnens mange funktioner finder du blandt andet; varmluft, grill og optøningsprogram. Gorenje MI 281 W udmærker sig især på dens optøningsprogram, hvilket er en kvalitet, som brugerne af produktet har anbefalet varmt. Udover disse funktioner fungerer MI281’eren også som kombi-ovn, hvilket betyder en at den kan kombinere varmluft- og mikrofunktion.

Med denne mikrobølgeovn vil du hurtigt og nemt kunne få tilberedt eller optøet din mad. Den fungerer således, at man blot indstiller ovnen efter den ønskede funktion, indtaster cirkavægten på sin madvare og så har du på ingen tid mad, der er klar til at blive indtaget eller færdigtilberedt – nemt, hurtigt og funktionelt.
Køb til den bedste pris → klik her
 

Gorenje MI 281 W specifikationer

Ovnrum: 28 liter
Drejetallerken
Mikrobølgeeffekt: 900 W
Grilleffekt: 1250 W
Funktioner: Grill, defrost & varmluft

Fordele

I denne model får du med ovenstående specifikationer en mikroovn, der langt hen ad vejen lever op til denne sides anbefalinger. Hertil scorer den rigtig flotte karakterer, når kunderne anmelder produktet. Dette går igen på alle de sider, vi bruger i vores research. Noget tyder altså på, at produktet ikke kun lever op til vores standarder her på siden, men at produktet faktisk leverer en vedholdende kvalitet, som kunderne værdsætter.

Ulemper

Det kan umiddelbart være svært at finde noget at kritisere dette produkt for. Dog er der et enkelt punkt, hvor mikroovnen ikke lever op til vores anbefalinger: effekten (watt) på varmluftsfunktionen. Her er den faktisk langt fra vores anbefaling på 2050 watt, hvilket gør at man ikke får et produkt, der til fulde kan erstatte den normale ovn. Dette vil kun være et problem, hvis ikke man i forvejen har en ovn, der kan klare de tungere opgaver, som eksempelvis flæskesteg og lignende. Derudover er designet ikke helt af en kvalitet, der lever op til prisen, hvis man sammenligner med andre produkter i prisklassen, hvilket du kan læse mere om her.

Kunderne siger om Gorenje MI 281 W

Går man ind og kigger på de forskellige siders anbefalinger, går udtalelser som disse igen; “Den er nem at bruge“, “En velfungerende mikroovn med mange gode funktioner” og “Den er nem at rengøre“. Her på siden vægter vi sådanne kommentere højt, da vores fokus netop ligger på funktionalitet og medgørlighed. En mikroovn skal gøre din hverdag nemmere og det mener vi netop at denne ovn, vil kunne bidrage med.

Gorenje MI 281 W løber ikke kun med månedens anbefalinger grundet dens funktioner, men kunderne er også vilde med den og score den højt i deres anbefalinger. Ser man på prisen så ligger den i den høje ende af det vi her på siden anser som mellemklassen, nemlig 700 -1400 DK.

Lyder denne mikroovn som en ovn, der opfylder dine krav og behov, så tøv ikke med at klikke videre her for yderligere specifikationer og anmeldelser.

 

Skriv en kommentar