Vores anbefaling – Electrolux EMM21000W

Electrolux EMM21000W

7

Design

6.0/10

Funktionalitet

6.5/10

Effekt (watt)

8.0/10

Rummelighed

6.5/10

Rengøring

8.0/10

Fordele

  • Dækker det basale behov rigtig godt
  • Har drejefunktion
  • Kunderne elsker den

Ulemper

  • Begrænset funktionalitet
  • Intet optøningsprogram

Opdateret 15 september, 2021 af Margrethe Schmidt

Effektiv og simpel mikroovn

Ovenen der løber med februar måneds anbefaling er mikrobølgeovnen fra Electrolux nærmere bestemt modellen EMM21000W. Denne ovn er til dig, som skal bruge en mikroovn, der er nem og overkommelig, som ikke har et behov for en masse funktioner. Denne ovn lever op til vores anbefalinger i forhold til både størrelse, watt og optimal varmefordeling, hvilket gør det til en sikker investering, hvis dit behov er dækket ved en mikrobølgeovn, der kan de mest basale ting. Du kan læse mere, hvad man skal være opmærksom på, når man køber en mikroovn her.

Electrolux EMM21000W specifikationer

Ovnrum: 21 liter
Watt: 800w
Funktioner: Fem effetkfunktioner – dog ingen grill eller varmluft.
Drejetallerken

Fordele

Fordelene ved denne ovn er, at du som forbruger får en let anvendelig mikroovn, med fem forskellige effektfunktioner. Disse funktioner dækker over de mest gængse indstillinger til opvarmning af din mad. Electrolux EMM21000W er desuden udstyret med en drejetallerken, hvilket giver en langt bedre opvarmning, da varmen fordeles ligeligt. Hertil kommer designet, der ikke er synderligt stilfuldt, men som passer ind i de fleste hjem og køkkener grundet dens sort/hvide farver. Electrolux EMM21000W befinder sig i det vi kategoriserer som den lavere prisklasse, nemlig 0 – 700 kr. Du kan læse om andre gode mikroovne i den eller andre prisklasser her.

Ulemper

Den væsentligste ulempe ved denne ovn er dens begrænsede funktionalitet. Den har f.eks. hverken grill- eller optøningsprogram. hvilket de fleste ovne ellers udstyres med i dag. Til denne pris anbefaler vi normalt at modellen har en bedre funktionalitet, men lige præcis i dette tilfælde gør vi en undtagelse, da forbrugerne giver Electrolux EMM21000W fremragende anmeldelser.

Kunderne siger

Trods de nævnt ulemper har vi valgt at udråbe modellen som denne måneds anbefaling, da det at købe en mikroovn ikke altid skal være en videnskab. Ved køb af denne produkt får man ikke en luksus model med en masse funktioner, men til gengæld får man en ovn, der er let at anvende til en overkommelig pris. Ovnen scorer desuden forholdsvis højt i kundernes anbefaling, hvor kommentarer som “Rigtig god og enkel mikroovn”, “lækkert design uden dikkedarer” og “Super nem betjening” betegner netop denne mikroovn.

Alt i alt. Er du udkig efter en mikroovn, med et lækkert design og som er nem at anvende, så er Electrolux EMM21000W sandsynligvis være det rette valg for dig.

Skriv en kommentar