Vores anbefaling – Caso MCG30 Chef

Caso MCG30 Chef

9.4

Design

9.0/10

Funktionalitet

9.0/10

Effekt (watt)

10.0/10

Rummelighed

10.0/10

Rengøring

9.0/10

Fordele

  • Eminent funktionalitet
  • Høj ydeevne (watt)
  • God rummelighed
  • Unikt design

Ulemper

  • Det tager tid at lære alle funktionerne at kende

Opdateret 15 september, 2021 af Margrethe Schmidt

Caso MCG30 Chef – usædvanlig høj kvalitet

Vores første anmeldelse her på siden starter i den høje prisklasse. Her finder vi modellen Caso MCG30 Chef. Denne model leverer en høj ydeevne samt et flot design, der kan tilfredsstille ethvert behov. Caso MCG30 Chef byder på en masse spændende og funktionelle indstillinger, der er helt nye på markedet. Modellen lever op til alle vores krav her på siden, da alle funktionerne er underbygget af en effekt (watt), der mere end lever op til de kravene til, at funktionerne fungerer ordentligt. Ovnens kabine er af rustfrit stål og nemt at rengøre. Mikroovnen byder på den nyeste teknologi inden for forvarme-funktion, varmluftteknik og ikke mindst sound on/off funktion, hvilket har imponeret mange forbrugere. Den har ni automatiske programmer, fem mikroovnsfunktioner foruden et hav af kombi programmer. Der er ingen tvivl om at vi her har at gøre med en mikroovn af højeste kvalitet, hvilket også gør det til den perfekte model at starte vores månedlige anbefalinger ud med.

 

Caso MCG30 Chef Specifikationer:

Ovnrum: 30 L
Drejetallerken
Mikrobølgeeffekt: 900 Watt
Grilleffekt: 1250watt
Varmluft: 2050 watt
Funktioner: Grill, defrost & varmluft

Fordele

Vi har valgt denne model som månedens anbefaling, da mikrobølgeovnens funktioner er eminente i en travl hverdag. Investerer man i denne mikroovn, får man en model af højeste kvalitet. Foruden Caso MCG30 Chefs mange funktioner, så får man en mikroovn i et særskilt design, som vi her på siden er vilde med. Mikroovnen lever op til alle vores kriterier om watt, størrelse af ovnrum og funktioner – og leverer langt ud over kravene med mange nye innovationer.

Ulemper

Det kan være svært at få øje på denne mikroovns ulemper, men værd at nævne er prisklassen for denne ovn. Her befinder vi os i det vi anser som den højeste priskategori. Skal man investere i denne mikroovn, så skal man også være villig til at betale en pris, der ligger i den høje ende af markedet. Til gengæld får man en rigtig god mikroovn, hvor den største udfordring formentlig bliver at lære alle programmerne at kende.

Kunderne siger

Denne mikrobølgeovn er stadig forholdsvis ny på markedet og derfor er der ikke så mange anmeldelser tilgængelige, som med mange af de billigere mikroovne. Blandt de anmeldelser, der dog går igen på de forskellige sider om Caso MCG30 Chef, finder vi udelukkende positiv feedback. Kommentarer som “Flot og funktionel”, “Jeg blev glædeligt overrasket” og “flot design og god oversigt af display”, er meget sigende for den overordnede oplevelse som de fleste forbrugere har. Dog har der også været en enkelt ældre anmelder, der fandt tallene i displayet for så. Det er dog ikke noget vi har set fra andre.  
Alt i alt en mikroovn for dig, der er villig til at betale for den højeste kvalitet og de nyeste opfindelser, hvilket du med sikkerhed får i denne model.

Skriv en kommentar