Vores anbefaling – Scandomestic MG23SS

Scandomestic MG23SS

7.6

Design

5.0/10

Funktionalitet

9.0/10

Effekt (watt)

9.0/10

Rummelighed

7.0/10

Rengøring

8.0/10

Fordele

  • God funktionalitet
  • God effekt (watt)
  • Ekstremt god til tilbudsprisen

Ulemper

  • Design
  • Køb kun til tilbudsprisen

Opdateret 15 september, 2021 af Margrethe Schmidt

Scandomestic MG23SS – Et godt produkt til en suveræn pris

I denne måned har Wupti tilbud på denne mikrobølgeovn fra Scandomestic. Det er normalt ikke et produkt, som vi ville anbefale, da markedsprisen er ret høj ift. lignende produkter på markedet. Med en besparelse på 444 kr. resten af måneden er det dog en anden snak. Pludselig får man rigtig meget for pengene, hvilket dog primært gælder det funktionelle aspekt, da man kan diskutere det æstetiske ved Scandomestic MG23SS, som er i rustfrit stål.

Dette ændrer dog ikke på, at Scandomestic MG23SS vil kunne tilfredsstille behovet hos såvel par som den lidt mere krævende børnefamilie. Wupti beskriver selv produktet som det bedste køb til pengene og det må man give dem ret i. Produktet matcher på det funktionelle plan de dyrere mikroovne, som vi også tidligere har anbefalet, og hvis man synes udseendet kommer i anden række, er det bare med at slå til, mens tilbuddet gælder. Med en mikrobølgeeffekt på 800W og en grill-funktion, der modsat 9/10 produkter i denne prisklasse, faktisk bliver bakket op af en grill-effekt på 1000W, får du en del power i din mikroovn. Ovnrummet på 23 liter med drejetallerken vil også være rigeligt til det daglige behov, samtidig med at der er plads til, at du vil kunne bruge din grill-effekt på eksempelvis en større frysepizza eller andre retter, der kræver en hvis rummelighed.

Køb online her

Specifikationer:

Ovnrum: 23 liter
Mikrobølgeeffekt: 800W
Grilleffekt: 1000W
Drejetallerken: Ja
Materiale: Rustfrit stål
Timer og børnesikring: Ja

Fordele:

Fordelene ved Scandomestic MG23SS er helt klart dens funktionalitet og kvalitet, samtidig med køberne har givet den virkelig gode anmeldelser, hvilket blot bekræfter det indtryk, vi har af mikrobølgeovnen. Som tidligere nævnt er dens normalpris i den høje ende, men køber du i oktober giver Wupti dig en rigtig god pris (besparelse: 444 kr.). Ydermere kan du eventuelt tjekke vores månedsanbefaling fra august, for at få en rabatkode til wupti, der kan sikre dig yderligere besparelse.

Ulemper:

Her på mikroovnen.dk har vi efterhånden set rigtig mange mikroovne, og selvom dette ikke er en skønhedskonkurrence, kunne Scandomestic godt have gjort mere ud af udseendet. Derudover er produktet til dets normalpris relativt dyrt, så læser du denne anmeldelse, følger linket og ser at produktet står til omkring 1.000 kr. (normalprisen), er det vores anbefaling, at du lige læser dig igennem de andre produkter, som vi har anbefalet, da du muligvis kan få et bedre produkt til pengene.

Kunderne siger:

Kunderne er især vilde med funktionaliteten på produktet, men også generelt set får produktet rosende ord med på vejen, og selv æstetikken får ros (måske er vi lidt for hårde ved dens udseende). Flotte ord som ”Super til prisen” og ”God, simpel microovn” vidner om at produktet holdet, hvad specifikationerne lover. Det er i den forbindelse værd at bemærke, at  Scandomestic på trustpilot scorer 8,6 ud af 10, hvilket især skyldes gode den service, der følger med produktet og den kvalitet som kunderne føler de får for pengene.

Til en pris på 555 kr. må man bare erkende, at det kommer til at tage rigtig rigtig lang tid at finde et produkt, der er lige så godt.

Skriv en kommentar