Derfor skal du købe en mikroovn på Black Friday

Opdateret 14 september, 2020 af Margrethe SchmidtHar du brug for en mikroovn? Og vil du også gerne spare penge? Black Friday er kommet for at blive og bliver en større og større handels-dag for hvert år, der går. Det betyder ikke kun flere produkter på tilbud, men også at tilbuddene bliver bedre og bedre.

Mikroovne fås i forskellige prisklasser. Men skal den gerne holde længe og give dig en masse gode funktioner, koster den som regel en del. Vil du derfor gerne have mest muligt ud af din mikroovn, samtidig med at du også mest muligt ud af dine penge, bør du købe din mikroovn på Black Friday.

Hvorfor købe en mikroovn på Black Friday?

På en dag som Black Friday er der masser af grunde til, hvorfor du bør en mikroovn.

Du sparer penge

Den første og mest indlysende grund til, hvorfor du bør købe en mikroovn på Black Friday i stedet for på hvilken som helst anden dag er, at du potentielt kan komme til at spare ret mange penge på den model, du har udset dig. Butikkerne giver ofte gerne 20-25% rabatter på deres produkter på Black Friday – og er du heldig, er der endnu større rabatter at hente. Kan du derfor godt lide at spare penge, giver det god mening at være lidt tålmodig og slå til, når rabatterne flyver rundt i butikkerne.

Du kan få en bedre model

Har du afsat et bestemt beløb til køb af mikroovnen? Så giver Black Friday dig også mulighed for at få en endnu bedre mikroovn end først antaget. Vil du derfor egentligt i bund og grund gerne have mikroovnen med flere funktioner frem for den skrabede model, er der en reel chance for, at det godt kan lade sig gøre takket være de rabatter, butikkerne giver på Black Friday.

Du kan få smidt en mikroovn i nakken med vilde timepriser

Det fantastiske ved Black Friday som forbruger er, at der er mulighed for at gøre nogle vilde kup. Det er nemlig blevet meget almindeligt, at butikkerne på selve Black Friday kører med eksklusive og vilde timepriser. Det betyder, at du kan få muligheden for at købe en mikroovn på Black Friday til næsten halv pris. Men, det kræver naturligvis, at du kan sidde klar ved computeren, når tilbuddet går i luften – for der vil helt sikkert være rift om de få mikroovne, som bliver sat til salg til vanvittigt lave priser.

Hvad skal man være opmærksom på ved Black Friday?

Når du køber en mikroovn på Black Friday, er det ikke kun fryd og gammen, da du hurtigt kan blive snydt med priserne. Det er derfor en meget god ide, at du inden Black Friday holder øje med priserne på de mikroovne, du har udset dig. For ved at gøre dette, sikrer du dig, at priserne ikke bliver holdt kunstigt oppe i ugerne op til Black Friday, så tilbuddene reelt set bare er lidt under normalpris – det er der jo ikke meget Black Friday i.

Det er desværre nødvendigt at holde øje med, da mange elektronikbutikker har fået for vane at puste priserne op inden tilbuds-ræset for ikke at miste for meget avance på deres varer. Det er der ingen grund til at støtte op om eller lade dem lykkes med – så vær vågen, så du ikke går i en tilbuds-fælde.

Ellers er det bare at holde dig til butikker, som du i forvejen kender og har gode oplevelser med. Så sikrer du, at du ikke bliver snydt i forhold til manglende forsendelse af varen – for Black Friday kan være fest for dem, som gerne vil snyde penge ud af godtroende mennesker.

Skriv en kommentar